Čo vám ponúkame

Design consulting

Chystáte sa do veľkého a robustného projektu ktorý vyžaduje aj špecialistov na UX/UI? Pomôžeme Vám poskytnutím našich špičkových kapacít pre prípravu, koordináciu ako aj pripomienkovanie projektov. Typickými projektami sú, bankové a poisťovacie portály, internet banking, nemocničné sytémy, learning management systémy, veľké ERP riešenia.

Čo vám ponúkame

Design prototyping

Návrh funkcionality a vizualizácia budúcej podoby Vašej mobilnej aplikácie alebo webstránky slúžiaci na prezentáciu projektu, užívateľskú validáciu a špecifikáciu funkčnosti. Spresnenie a overenie užívateľskej logiky, správnosti zvolených funkcionalít a biznis modelu projektu.

Čo vám ponúkame

Frontend development

Vývoj frontendu pre webové stránky a softvérové aplikácie. Mikro-animácie podporia užívateľský zážitok a povedú návštevníkov k dosiahnutiu Vášho cieľa.

Čo vám ponúkame

Konverzné weby pre Váš biznis

Špecializujeme sa na vytváranie webstránok, ktoré presvedčia Vašich klientov o Vašej kvalite a pomôžu zvýšiť predaj Vašich služieb a produktov.

Čo vám ponúkame

UX/UI design

Návrh logickej štruktúry webstránky, mobilnej aplikácie alebo softvérového riešenia od wireframov, userflow až po úžasný, intuitívny a funkčný návrh finálneho designu. Náš UX/UI je založený na stovkách projektov a viac ako 13 ročných skúsenostiach.

Spokojní klienti

Zoznámte sa, Váš Dream team